Referenties

Entertrain decoratieverhuur mag zich verheugen op een groeiend aantal tevreden klanten. Vaak ook in combinatie met onze takken catering en of partyverhuur. Hieronder vindt u een opsomming van enkele reeds gerealiseerde projecten.

 

Nationale Nederlanden

verzorging complete decoratie Paris Dakar stijl voor een kickoffmeeting voor 400 personen, compleet met een veldhospitaal, authentieke werkplaats, bedoeiententen, groot podium in Arabische stijl, Kashba met Marrokaanse kraampjes, echte Paris Dakar motoren op blokken en complete sfeerverlichting

 

Revue Vaals

Levering van complete decordoeken, attributen en rekwisieten in diverse thema's, waaronder het thema Space en Las Vegas.

 

Start Televisie

Complete aankleding van diverse live uitzendingen incl. de complete verzorging van het deocr, licht geluid en special effects.

 

DSM

Volledige aankleding in Amerikaans Thema voor een personeelsfeest van 650 personen incl. grote disco zaal, een zogenaamde Mainstreet, enkele eetruimtes incl. origineel fifities meubilair, ouderwetse Nachtclub, sfeervol casino incl. goktafels en croupiers.  

 

Intron

Eindejaarsfeest met een drietal verschillende sferen. Allereerst een industriele discotheek, met truss, ledlight en visuele effecten, ten tweede een ouderwetse Jazzclub, met sfeervolle schilderijen, palmen, gordijnen, vloerbedekking en mahonie houten bar en tenslotte een mooie strakke loungeruimte.